Kers en slagroom

Heeft u dat nu ook wel eens? Dat je op een feestje ziet dat je buurman een taartpunt krijgt met zo’n dikke slagroomrozet én een halve chocoladesigaret, terwijl bij jou de slagroom precies aan het mes is blijven hangen en de versiering ontbreekt?
Iedereen wil natuurlijk graag zo’n lekkere punt, maar het liefst mét de bijbehorende, smakelijke opmaak. Nou wij hadden dat idee op dinsdagavond 18 juni in de Koggenhal in de Goorn helemaal niet! De Rabobank had alle stichtingen en verenigingen, die zich hadden opgegeven voor de clubkas campagne, uitgenodigd om die avond het resultaat bekend te maken.
Er moesten verkeersregelaars aan te pas komen. De uitgelegde rode loper was wat verkleurd en zag er nogal gelig uit, maar voor de rest leek het wel of er een film in première ging. Koffie en thee met een handzaam gebakje (zonder slagroom of andere garnering), een muzikaal onthaal, een woordje en een illusionist, die de halve hal op het verkeerde been zette.
En toen het hoogtepunt van de avond, het openmaken van de gouden enveloppen. Bij ons zat er een stuk taart in, compleet met kers, een paar slagroomrozetten en hele chocoladesigaret!

Dankzij 102 stemmers kreeg onze penningmeester Arie een bedrag toegezegd van
€ 557,94. En daar hebben we geen meter voor hoeven fietsen!
We zijn dan ook dank verschuldigd aan al die mensen, die hun stem aan onze vereniging hebben gegeven. Het voelt goed als je als vrijwilliger wordt gewaardeerd binnen het dorp, terwijl je zelf denkt alleen maar met een fantastische hobby bezig te zijn.
Ook dank aan de Rabobank natuurlijk, niet iedere bank gaat op deze manier met vrijwilligers om.
Een stuk of wat Eenhoorns geleden vroegen we u om op ons te stemmen, daarom nu een zeer gemeend DANKUWEL van de jongelui, die de geschiedenis bij u thuis brengen!

Dit bericht is geplaatst in Hoofdpagina. Bookmark de permalink.