Rabobank Clubkas Campagne

De Rabobank Westfriesland heeft een enorme taart. Een taart van € 350.000,00 en die wordt verdeeld onder de verenigingen in onze regio.
In het verleden moesten een man of acht per vereniging 40 kilometer fietsen om een vast bedrag van € 250,00 aan sponsorgeld binnen te halen.
Dat leverde nogal eens stijve kuiten, sprôze billen en een zere kont op voor degene, die niet dagelijks het zadel besteeg. Maar ach, het was voor het goede doel: onze club.

Nu mogen de leden van de Rabobank beslissen aan welke vereniging zij een taartpunt toekennen. En die punt kan van bescheiden omvang zijn, maar ook grotere vormen aannemen. Hoe méér stemmen op een bepaalde vereniging, hoe groter de beloning.

Als aan de weg timmerende club vinden wij het natuurlijk fantastisch om de kas op deze manier te laten spekken. We kunnen zo doorgaan om tegen het minieme bedrag van slechts € 10,00 per jaar de geschiedenis van Ursem op schrift te stellen en te bundelen in een jaarlijkse editie. We hebben het zelfs al twee keer gepresteerd om voor datzelfde geld een extra (oorlogs) editie uit te brengen. Geheel gratis dus!

We hopen dan ook dat de Ursemmer leden van de Rabobank ons gul zullen gedenken. Rond 23 april valt bij deze mensen een stemkaart met een unieke stemcode in de bus, waarmee vijf stemmen kunnen worden uitgebracht.
Vijf stemmen voor eventueel even veel verenigingen, waarbij er maximaal twee stemmen aan één club mogen worden gegeven.

Wij hopen als Historische Kring Ursem dat we een mooie taartpunt toebedeeld krijgen. Eentje met een kers erop en flink wat slagroom! Tenslotte brengen we ook dit jaar weer de geschiedenis met liefde bij u thuis!

Dit bericht is geplaatst in Hoofdpagina. Bookmark de permalink.