Homepage HKU Collectie Foto's HKU

Fotocollectie Historische Kring Ursem

1. Zoek op:   aaneengesloten tekst   alle losse woorden (AND)   één van de woorden (OR)

leeg veld : toon alle 8850 foto's

2. Zoeken in veld:           +    Datering:

3. Zoekwoord mag onderdeel van een woord zijn:

4. Resultaat zoekactie weergeven als: Galerij  Lijst

5. Resultaat zoekactie sorteren op: Database nr.  Adres (of locatie)  Datering  Ongesorteerd
Of toon de nieuwe foto's op internet van laatste : maand (58) ... kwartaal (115) ... half jaar (179) ... jaar (280)

Aantal foto's op internet: 8850
Aantal foto's op intranet: 10355
Laatste update: 23-02-2021 (21:21)

Een van de foto's
(nr. 09262):

Hondenkar
Klik op plaatje voor verdere informatie.

Waar wordt ZCBS nog meer gebruikt?

De Historische Kring Ursem bezit een uitgebreide fotoverzameling die regelmatig wordt aangevuld. Een deel van de foto's is openbaar en voor iedereen via deze website raadpleegbaar.
Via bovenstaand zoekveld kunt u foto's selecteren op basis van bijvoorbeeld een (plaats)naam. Als u niets invult krijgt u alle openbare foto's te zien.
Heeft u vragen over foto's of aanvullende gegevens over de gepubliceerde foto's laat het ons a.u.b. weten via het contactformulier onder de betreffende foto.

Het bestuur van de stichting Historishe Kring Ursem heeft getracht alle rechthebbende van het op deze internetpagina's gebruikte beeldmateriaal te achterhalen.
Een ieder die meent rechten aan de gebruikte afbeeldingen te kunnen ontleden, wordt verzocht contact op te nemen met de voorzitter van onze stichting,
Eveline Rutten, of onze systeebeheerder Wilco Ettema
  Andere beschikbare collecties/beeldbanken: