Dank, dank, dank

Aan al die mensen die én lid zijn van de Rabobank én de Historische Kring Ursem een warm hart toedragen. Het Rabo Clubsupport heeft onze penningmeester (en dus ook alle andere bestuursleden) weer in de handen doen wrijven van genoegen. Een mooi bedrag van € 351,82 werd op onze lopende rekening bijgeschreven.

Omdat er dit jaar niet twee keer op dezelfde vereniging mocht worden gestemd, viel het bedrag lager uit dan het vorige jaar, maar we zijn blij met de ondersteuning van onze supporters en de Bank.

En nu we het tóch over financiën hebben: onze penningmeester Arie Schaap, die al zo’n 15 jaar de bodem van de schatkist bedekt weet te houden, is verhuisd naar Hoorn. Hij vindt persoonlijk dat de penningmeester van een Ursemse club ook in Ursem gezeteld moet zijn. Daar valt natuurlijk wel wat voor te zeggen. We zijn dus als vereniging naarstig op zoek naar een kundig, keurig schrijvend, welbespraakt, integer, nauwgezet persoon, woonachtig in Ursem, die deze prachtige taak op zich wil nemen.

Er zijn al enige namen gevallen en als ik mij niet vergis dan zal onze voorzitter Eveline binnenkort hoogstpersoonlijk enige adressen afgaan om de juiste persoon binnen onze club te halen. Het spreekt vanzelf dat die persoon van onbesproken gedrag moet zijn met een CV die klinkt als een scheepsbel van het V.O.C. (We zijn een Historische Vereniging en pakken dus even terug op die roemrijke jaren van weleer). We kunnen de man/vrouw/mens die ‘ja’ zegt op onze vraag het volgende bieden: twee of drie keer per jaar een oergezellige vergadering met z’n allen, helaas geen uren- of aanwezigheidspremie, zelfs geen vrijwilligersvergoeding in valuta of natura.

In komende non-covid jaren wellicht weer een teambuildersavond met daarbij een hapje en een drankje. We zien uit naar versterking van ons team en zeggen nogmaals tegen alle ons goedgezinde stemmers: reuze bedankt!

Dit bericht is geplaatst in Hoofdpagina. Bookmark de permalink.