We all benefit

De slogan van InShared, een verzekeringsmaatschappij die alleen maar via internet werkt. “We all benefit”, vrij vertaald: “wij plukken er allemaal de vruchten van”. Wanneer er aan het eind van het jaar geld over is, dan wordt dat onder de verzekeringsnemers verdeeld. Mooi principe, maar of het ook werkt weet ik niet. Waar zoiets wél werkt is bij ons, bij de Historische Kring Ursem.
Wanneer u tussen 5 en 27 september als Rabobank lid op ons stemt, dan gaan de ogen van de penningmeester glinsteren. Niet omdat hij met de daardoor te ontvangen bonus de kas vult, maar omdat het Rabobank Clubsupport ons in staat stelt om iets extra’s voor onze abonnees te doen.

Zo konden wij in coronajaar 1 (2020) een remake van het onderduikspel ‘Laf en flink tijdens hinkepink’ voor onze trouwe sponsors laten maken en in coronajaar 2 (2021) was er voor hen het boek ‘Van de Walingsdijk de wijde wereld in’. En dat náást onze jaarlijkse uitgave, die elke oktobermaand weer 40 pagina’s nieuws uit het Ursemmer verleden brengt.
Voor het luttele bedrag van slechts € 10,00 per jaar. Dat zijn zo ongeveer twee glazen wijn op een zonnig of verwarmd terras…

Net als bij InShared zorgen wij er dus voor dat de gelden terugvloeien naar de consument. Naar u dus. Er staat alweer iets moois op stapel voor onze abonnees. De opbrengst van het Clubsupport zorgt er voor dat we ook daadwerkelijk naast onze jaarlijkse glossy wat méér kunnen doen. Dat is dus geen sigaar uit eigen doos, want wij trakteren! We doen dat graag en hopen nog dit jaar onze 500ste abonnee in te schrijven. Ondertussen brengen wij al 40 jaar de geschiedenis bij u thuis!

Dit bericht is geplaatst in Hoofdpagina. Bookmark de permalink.