Homepage HKU Filmbeeldbank HKU

Filmbeeldbank Ursem

1. Zoek op:   aaneengesloten tekst   alle losse woorden (AND)   één van de woorden (OR)

leeg veld : toon alle 43 films

2. Zoeken in veld:           +    Datering:

3. Zoekwoord mag onderdeel van een woord zijn:

4. Resultaat zoekactie weergeven als: Galerij  Lijst
Of toon de nieuwe films op internet van laatste : half jaar (1)

Aantal films op internet: 43
Aantal films op intranet: 56
Laatste update: 19-02-2021 (21:43)

Een van de films
(nr. 0008):

Tocht door de Mijzen
Klik op plaatje voor verdere informatie.

Waar wordt ZCBS nog meer gebruikt?

De Historische Kring Ursem heeft in het verleden veel filmmateriaal verzameld. Deze filmfragmenten zijn nu beschikbaar via onze nieuwe filmbeeldbank. Met enige regelmaat zullen er nieuwe fragmenten worden geplaatst.
Via bovenstaand zoekveld kunt u fragmenten selecteren op basis van bijvoorbeeld een (plaats)naam. Als u niets invult krijgt u alle openbare filmfragmenten te zien.
Heeft u vragen over de getoonde filmfragmenten of aanvullende gegevens over de gepubliceerde fragmenten laat het ons a.u.b. weten via het contactformulier onder het betreffende fragment.

Het bestuur van de stichting Historishe Kring Ursem heeft getracht alle rechthebbende van het op deze internetpagina's gebruikte film materiaal te achterhalen.
Een ieder die meent rechten aan de gebruikte films te kunnen ontleden, wordt verzocht contact op te nemen met de voorzitter van onze stichting,
Eveline Rutten, of onze systeebeheerder Wilco Ettema

Andere beschikbare beeldbanken: